Doar 525 de lei + TVA si adresezi 8 intrebari expertilor (cu raspuns personalizat in 48 de ore)
+ Acces GRATUIT la peste 37.000 de studii de caz rezolvate!

O echipa numeroasa alcatuita din experti juridici, consultanti si specialisti in legislatia muncii va sta la dispozitie pentru a va oferi sprijin in rezolvarea rapida a celor mai dificile si arzatoare probleme de care va loviti zilnic in activitatea firmei! 
 
Organizarea corecta a muncii in contextul COVID-19 e vitala!
 
Pandemia de Coronavirus are, din pacate, efecte nocive asupra mediului de afaceri, insa angajatorii care pun in functiune un management sanatos de criza si apeleaza cu incredere la specialisti in prezent sunt cei care isi vor redresa afacerile si vor avea un viitor financiar stralucit!
 
Criza produsa de COVID-19 nu trebuie sa inchida portile companiei si nici sa va oblige la concedieri! Exista rezolvari, iar somajul tehnic e doar una dintre ele!

PortalCodulMuncii.ro vine in sprijinul dvs. printr-o armata de specialisti in legislatia muncii si cu o baza de date cu peste 37.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii (somaj tehnic, telemunca, legea 19/2020, OUG 30/2020) Revisal, Fise de post/Evaluare, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.

Cele mai multe PROBLEME aparute in ultimele doua saptamani vizeaza TELEMUNCA, SOMAJUL TEHNIC si ZILELE LIBERE acordate in baza Legii nr. 19/2020.
  1. Ce modificari se aduc contractului individual de munca?

  2. Cine plateste indemnizatia pentru zilele libere?

  3. Cand e nevoie de act aditional?

  4. Ce reprezinta indemnizatia de somaj tehnic?

  5. Cum transmitem in Revisal aceste modificari de ULTIMA ORA?

  6. Cum procedati in cazul salariilor mai mari decat valoarea salarialui mediu brut? 
 
Asadar, PortalCodulMuncii.ro va ofera, in urma abonamentului de 3 luni (pe care il puteti prelungi daca veti dori):

 Consultanta personalizata, direct pe adresa dvs. de email. Trebuie doar sa trimiteti intrebarea veti primi raspuns rapid! Iar daca se intampla sa intarziem cu raspunsul, tot il veti primi, garantat, in cel mult 72 de ore!  

 Acces total la o baza de date cu peste 37.000 de intrebari si raspunsuri din domeniul relatiilor de munca: Codul Muncii, Revisal, Fise de post/Evaluare, Modele cereri, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, HR.
 
 GDPR 2020 – Modele de documente editabile, fise de post, fise de evaluare, Regulament intern (RI), articole de specialitate, intrebari si raspunsuri din aria Relatii de munca
 
 Training zilnic in domeniul relatiilor de munca. Sunteti permanent la curent cu toate modificarile din legislatie si solutiile oferite de experti. Invatati direct de la specialisti!
 
Accesul la toate aceste facilitati se face doar pe baza de abonament.
 
• Alegeti ACUM abonamentul disponibil pe 3 luni pentru a lua cele mai bune decizii fie ca profesionist in departamentul de resurse umane, fie in calitate de angajator!
 
• PortalCodulMuncii.ro este cel mai bun instrument de lucru si portalul care ofera cele mai multe resurse actualizate la zi in domeniul muncii si protectiei sociale!

Mai jos va prezentam doar cateva dintre nelamuririle abonatilor nostri in contextul crizei produse de Coronavirus.

Raspunsurile la aceste intrebari au fost deja date de catre specialistii nostri.
Le puteti accesa ACUM optand pentru un ABONAMENT DE 3 LUNI. 
 
Cum procedam in situatia trimiterii acasa a unui angajat suspect de Covid-19 sau care declara ca a avut contact cu o persoana infectata? Daca se decide suspendarea partiala a activitatii cum procedez cu cei care nu pot face munca la domiciliu?
 
Avand in vedere situatia de fata, daca angajatorul modifica temporar locul si felul muncii in baza art. 48 din Codul muncii, astfel incat timp de o luna angajatii sa munceasca de acasa, trebuie sa intocmim un act aditional sau o decizie, in care sa mentionam ca se schimba si tipul contractului in contract de munca la domiciliu sau in contract de munca cu clauza de telemunca? In acest caz care este termenul prevazut de legiuitor pentru transmiterea in Revisal?
 
Salariatilor care presteaza munca la domiciliu li se acorda tichete de masa in conformitate cu prevederile Legii 165/ 2018 si a normelor de aplicare?
 
Va rog sa ne spuneti daca pentru indemnizatia acordata parintilor in vederea supravegherii copiilor sub 12 ani (conform Legii 19/2020) se plateste contributia la sanatate si pensii? Dar CAM?
 
Ce inseamana 75 din venit brut (deci tarifar + sporuri) la care se retin toate contributiile, pe ce perioada se poate acorda si ce inseamna ca raportare?
 
Angajatorii pot lua ca masura de protectie a propriilor salariati trecerea temporara pe munca de acasa fara a incheia acte aditionale la contractele de munca?
 
Un angajat care are un copil cu varsta pana in 12 ani, inscris la scoala, poate beneficia de zile libere conform Legii 19/2020 in conditiile in care sotia nu lucreaza?
 
In cazul in somajului tehnic, prin care se vrea reducerea timpului de munca de la 5 la 4 zile pe saptamana si plata cu 75% din salariu de baza, este de ajuns o decizie a adminstratorului in acest sens ? Trebuie raportat si in REVISAL?
 
In situatia actuala, in scopul prevenirii raspandirii infectarii cu coronavirus, societatea noastra a aprobat acolo unde este posibil ca salariatul sa isi indeplineasca sarcinile de serviciu la domiciliu (munca la domiciliu). Salariatilor care presteaza munca la domiciliu li se acorda tichete de masa in conformitate cu prevederile Legii 165/2018 si a normelor de aplicare?
 
Va rog sa ne indrumati in privinta noii Legi 19/2020. Cum se procedeaza in cazul in care un parinte cere acest drept? Cum va fi pontat? Care este tratamentul fiscal si, de asemenea, cum se va deconta angajatorul cu aceasta suma? Va rog sa ne spuneti daca am interpretat corect art. 3, alin. (3) al acestei legi, in sensul ca angajatorul va plati pana la urma aceste sume, chiar daca ele se deduc initial din CAM?
 
Puteti sa ma sfatuiti, va rog, daca intr-un contract individual de munca cu clauza de telemunca as putea insera faptul ca angajatorul poate solicita telesariatului prezenta acestuia la sediu strict pentru discutii referitoare la stabilirea procedurilor de lucru? Cum ar putea fi enuntata o astfel de clauza pentru a nu fi lovita de nulitate si pentru a respecta Legea 81/2018?

NU UITATI!
Aceste intrebari puse de abonatii nostri AU PRIMIT DEJA RASPUNS! Puteti avea acces la TOATE ACESTE RASPUNSURI pe langa baza uriasa de intrebari, raspunsuri, articole pe tema si sfaturi ale specialistilor. 
 
Adresati oricand intrebarile dvs. prin PortalCodulMuncii.ro si primiti raspunsuri elaborate in cel mai scurt timp. Apelati cu incredere la profesionisti cu experienta si la o echipa care isi doreste sa va continuati activitatea mult timp de acum inainte. 
 
Aveti incredere in pregatirea si in dedicarea noastra, promitem ca nu va vom dezamagi!
  PortalCodulMuncii.ro + PortalSSM.ro pentru 3 luni la pretul special de 866 de lei + TVA 


 
 
Va multumim pentru incredere! 

Oana Banu
Manager produs 
Divizia Legislatia Muncii, Salarizare si HR

Formular de comanda

Bifati produsele dorite:


Persoanele care au comandat produsul Abonament PortalCodulmuncii.ro 3 luni/8 intrebari au fost interesate si de:


Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
E-mail*
Regulamentului UE 679/2016 sunt de acord ca SC Rentrop & Straton S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele din formular in scopuri comerciale.

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Online, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSonline.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.